Solpaneler Örebro

Hero Solkraft kombinerar expertis och hårt dedikerat arbete med en stark tro om att vi verkligen kan bidra till att göra Örebro bättre genom att leverera vårt förmånliga erbjudande av solcellspaneler till Örebroborna.

Med solpaneler från Hero Solkraft så kommer du att upptäcka de stora fördelarna solenergi på samma gång som du ökar värdet på din fastighet. Solpaneler eller solcellspaneler är enheter som omvandlar solljus till elektrisk energi.

Faktum är att solen kan ge tillräckligt med energi för alla mänskliga behov om den utnyttjas på rätt sätt. Solenergi är en av de alternativa energikällorna som har genomgått mycket utveckling under de senaste två decennierna.

Hero Solkraft är verksamma med installationer av solpaneler i Örebro med omnejd och välkomnar gärna fler kunder till oss. Vi kan visa dig hur solenergi på ditt tak, carport eller tomt kan minska din elkostnad och dina koldioxidutsläpp och även reducera risken för strömavbrott.

Här följer några avgörande fördelar om du överväger att installera solpaneler i Örebro:

  • Solenergi är helt gratis – så efter att du har betalat för installationen av solpaneler på din fastighet i Örebro så sänks elkostnaderna direkt. Istället för det oförutsägbara priset på elnätet så kommer du alltid att ha lägre elkostnader med solpaneler.

  • Du kan sälja el tillbaka till elnätet – om dina solcellspaneler i Örebro producerar mer el än du behöver kan du sälja överskottet direkt tillbaka till elnätet, alternativt lagra den.

  • Miljövänligt – med solpaneler så hjälper du till att reducera produktionen av koldioxid och andra växthusgaser vilket är positivt för miljön.

  • Fastighetsvärdet ökar– solcellspaneler ökar värdet på din fastighet.


Du kan också känna dig trygg med att Örebro har mer än tillräckligt med solljus för att få solpaneler att fungera effektivt.

Om du föredrar att få en exakt offert gällande en installation av solpaneler i Örebro så är du varmt välkommen att boka ett kostnadsfritt hembesök eller alternativt kontakta oss på telefonnummer 0227-61 53 10.