Lediga jobb

Vi söker medarbetare inom försäljning i västra Mälardalen.

Vi letar efter dig som brinner för försäljning, och som har erfarenheten och kreativiteten att hitta nya kunder och vårda befintliga kundrelationer. Vi tror att du som söker framför allt är kreativ, framåt och har förmåga att driva egna projekt. För dig är det en självklarhet att kunden alltid står i fokus och du har ett öga för vad god service är. 

Hos oss kommer du att ansvara för försäljning av marknadsledande, högkvalitativa solcellssystem, batterilagringssystem samt system inom elbilsladdning. Du kommer ha ett nära samarbete med dina kollegor för att uppnå bästa resultat och ge överlägsen kundservice.

Om du känner att beskrivningen ovan passar in på din personlighet och dina egenskaper, då kan denna spännande tjänst vara något just för dig!  

Ansvarsuppgifter

Projektering och försäljning av solcellssystem.
Bygga varumärket och intresset för HERO Solkraft och våra produkter.

Aktivt arbete med kundnöjdhet och kunduppföljning.

Arrangera säljträffar, seminarier, workshops för kunder och intressenter i regionen.
Presentera produkterna genom att förklara funktioner, garantier, design och service.
Ge snabb respons och uppföljning på förfrågningar.
Representera Hero Solkraft på ett professionellt och ansvarsfullt sätt i all kommunikation med andra, både inom och utanför företaget.

Krav på sökande

Grundläggande säljerfarenhet är en förutsättning.
Förmåga att arbeta självständigt samt skapa ett nätverk av potentiella kunder och beslutsfattare.
Kunna arbeta systematiskt och strukturerat under säljprocessen.

Aktivt arbetar med omvärldsbevakning

God kommunikationsförmåga i både svenska och engelska.
Giltigt B-körkort.

Om företaget

HERO Solkraft hjälper privatpersoner, företag, föreningar, lantbruk och offentlig sektor att minska sin miljöpåverkan och sina driftkostnader med grön energi som solceller, batterilagring och laddboxar.

Miljön är något som har varit i fokus i många år, och det är även något som vi privatpersoner blir påverkade av. Vi kände att vi ville vara med och bidra till en bättre framtid, dvs en grönare miljö.

Arboga Kungsör Vent AB har under många år jobbat på tak och vi fick mer och mer förfrågor om vi kunde hjälpa till att installera solpaneler. Efter många timmar i skolbänken och rätt utbildad personal så startade vi Hero Solkraft AB. Under det första året har det varit full fart, man kan märka hur intresset för grön energi har växt i Sverige. Vi följer med i utvecklingen och utbildar vår personal löpande, så kunden kan vara trygg med allt från projektering, montering och driftsättning.

Skicka in din ansökan

    Rulla till toppen