Support

Hur kan vi hjälpa dig?

Vi är här för att göra din resa mot förnybar energi så smidig och enkel som möjligt. På denna sida hittar du svar på vanliga frågor och kontaktuppgifter om det har uppstått något problem med din solcellsanläggning. Våra servicetekniker och elektriker finns på plats för att hjälpa dig så fort som möjligt.

Anmäl ditt supportärende

  Frågor & Svar

  Växelriktare är hjärtat i ditt solcellssystem. De omvandlar den fångade solenergin till användbar växelström för att driva ditt hem eller företag. Våra växelriktare är utformade för att leverera högsta effektivitet och pålitlighet.

  Vi erbjuder högkvalitativa solcellspaneler och växelriktare med lång livslängd. Våra solcellspaneler är konstruerade för att hålla i över 35 år, medan våra växelriktare är tillverkade för att vara hållbara och pålitliga under hela sin livstid.

  Vi vet att din tid är värdefull, därför är våra solcellssystem praktiskt taget underhållsfria. Regelbunden rengöring av panelerna för att avlägsna smuts och löv är allt som behövs. Våra växelriktare är självövervakande och kräver inget regelbundet underhåll.

  Vår support finns här för att hjälpa dig. Skicka in ditt supportärende via formuläret ovan eller beskriv problemet i ett mail och skicka till support@herosolkraft.se. Våra servicetekniker och elektriker kommer sedan kontakta dig så snart som möjligt. 

  KONTAKT

  Fabriksgatan 5
  736 36 Kungsör

  Mail: info@herosolkraft.se
  Telefon: 073-509 25 39

  MEDLEMMAR

  Vi är stolta medlemmar i Svensk Solenergi.

  Rulla till toppen