HERO SOLKRAFT

Om oss

Vi på Hero Solkraft brinner för solenergi och är måna om framtiden!

Hero Solkraft AB, solcellsleverantör i Västerås och Västmanlands län

Vår historia

Hero Solkraft är ett lokalt företag med rötterna i vårt systerbolag Arboga Kungsör plåt och ventilation. I det sammansvetsade teamet finns lång erfarenhet av tak, solceller och montering. Vi är stationerade i Kungsör, precis intill Mälarens strandkant. 

Här har vi bra förutsättningar för att jobba lokalt, samtidigt som vi når flera stora städer på mindre än en timme.

Vi på HERO Solkraft installerar och monterar solceller till både företag och privatpersoner. Vårt främsta mål är att du som kund ska känna att du gjort en bra investering – samtidigt som du bidrar till ett mer hållbart samhälle.

Trygghet från början till slut

Alla hustak har olika förutsättningar och behöver därför olika typer av solpaneler för att få optimal effekt. Vi vill säkerställa att du får ut så mycket som möjligt av din investering, därför gör vi alltid en grundlig projektering innan vi påbörjar arbetet.

Under arbetets gång har vi en tät dialog och vi avslutar alltid med en utbildning där du kan se hur mycket el dina solceller producerar. Skulle det dyka upp frågor eller funderingar efter installationen är du alltid välkommen att höra av dig till oss.

Hero solkraft, case
Hero Solkraft, montör
Hero Solkraft, montörer
Hero Solkraft, case
Hero Solkraft, solcellsleverantör
Hero Solkraft, referenscase

Hero Solkraft - boka kostnadsfritt hembesök

Vi på Hero Solkraft projekterar och installerar solcellssystem och laddningsboxar med er ekonomi i fokus i Västerås & övriga Västmanlands län.

KONTAKT

Fabriksgatan 5
736 36 Kungsör

Mail: info@herosolkraft.se
Telefon: 073-509 25 39

MEDLEMMAR

Vi är stolta medlemmar i Svensk Solenergi.

Rulla till toppen