HERO SOLKRAFT

Solceller för villa

Vi levererar och monterar solceller för villa i Västerås, Kungsör, Eskilstuna, Arboga och övriga Västmanlands län. 

 

Solceller för villa

Ett villatak är en perfekt plats för solcellsmoduler. Vi förser din villa med en effektiv och prisvärd solcellslösning och du bidrar snart till en hållbar miljö samt spar pengar i form av lägre driftskostnader – En win win-situation!

Du köper din solcellsanläggning, tryggt och smidigt av oss. Vi hjälper dig med allt från måttagning till val av solcellslösning, montering och slutbesiktning.

Som privatperson kan du få hela 15 % i bidrag när du installerar solceller och paneler. Vi hjälper dig att söka bidraget.

Referenscase

Här kommer några utvalda referenscase där vi monterat solceller på villatak. Vi erbjuder alltid våra kunder en helhetslösning där vi tar dig hela vägen från idé och planering till val av solceller och installation. Har du några frågor så tveka inte att höra av dig till oss! Kontakta oss

Solceller för villa
Solceller för villa
solceller för villa, Hero solkraft ab
Solceller för villa med Hero solkraft AB

En grön & hållbar investering

Solceller och solpaneler för villa och andra fastigheter är mer populärt nu än någonsin tidigare. En orsak tros vara den ökade medvetenheten kring klimatfrågan men även att elpriserna bara fortsätter att stiga.

Solceller för din villa är en bra och långsiktig investering som både värnar om miljön samtidigt som du sänker din driftkostnad och ökar värdet på huset.

Med solceller på taket så producerar du förnybar energi. Du kommer med solens hjälp att bilda solenergi som inte bara är hållbar utan även en god sak för framtiden. Något som alla vinner på i längden.

Hur fungerar solceller?

En solcellsanläggning fungerar så att solpaneler sätts upp på taket, olika många beroende på vilket storlek på taket du har.

Ett halvledarmaterial fångar upp solens strålar som i sin tur omvandlar detta till el. På så vis har du skapat elektricitet för att driva hemmet på ett enkelt och miljövänligt sätt.

Överskottselen som man inte förbrukar går ut i elnätet hos din elleverantör, och då börjar du också tjäna pengar på dina solceller.

Så mycket tjänar du på solceller

Med en genomsnittlig solcellsanläggning på 10,4 kW kan du årligen tjäna ungefär 12 700 kronor genom att sälja överskottsel till elnätet. Uppskattningen baseras på att 65 procent av den producerade solelen säljs vidare. När din solcellsproduktion överstiger din egen elförbrukning har du möjlighet att sälja överskottsel till ditt elbolag och få ersättning.

För att beräkna den ekonomiska nyttan har vi beaktat flera faktorer, inklusive spotpriset, fördelar för elnätet, ursprungsgarantier, påslag och en skattereduktion på 60 öre per kWh. Priset på såld solel varierar beroende på faktorer som påslag från elbolaget och det aktuella spotpriset på elmarknaden. Att sälja överskottsel ger dig en extra inkomstkälla och kan öka lönsamheten hos din solcellsanläggning.

Solceller för villa - vad ska man tänka på?

Det finns mycket saker att ta hänsyn till när man ska installera solceller på villatak, såsom tex läget och lutning på taket, skuggning av träd, väderstreck m.m. 

Därför rekommenderar vi på HERO Solkraft att man först bokar ett gratis hembesök. Detta för att vi då kan träffas personligen, se och mäta det faktiska taket och diskutera vilket läge och placering som är det mest optimala för dina solpaneler. 

Ett kundbesök före projektet drar igång minskar risken för fel och bidrar istället till att du får ut det mesta av solpanelerna, utifrån just ditt unika tak och läge.

Solceller, Hero Solkraft AB

Kontaktuppgifter

Adress: Fabriksgatan 5
736 36 Kungsör

Mail: info@herosolkraft.se
Telefon: 0227-61 53 10

Kostnadsfri Offertförfrågan

Boka kostnadsfritt hembesök

Vi på Hero Solkraft projekterar och installerar solcellssystem och laddningsboxar i Västerås & övriga Västmanland.

KONTAKT

Fabriksgatan 5
736 36 Kungsör

Mail: info@herosolkraft.se
Telefon: 073-509 25 39

MEDLEMMAR

Vi är stolta medlemmar i Svensk Solenergi.

Rulla till toppen