HERO SOLKRAFT

Solceller för lantbruk

Vi levererar och monterar solceller för lantbruk i hela Västmanlands län. Hos oss får du en helhetslösning där vi tar dig hela vägen från idé och planering till färdig installation.

 

Solceller för lantbruk

Solceller för lantbruk är en god och långsiktig investering. Involvera solen i din planerade skörd och sänk dina driftskostnader samtidigt som du värnar om miljön och klimatet.

Har du ett lantbruk så har du också ett perfekt läge för att skörda din egen solenergi. På ett lantbruk går det åt stora mängder energi, men med hjälp av solens strålar, kan du driva din verksamhet såväl kostnadseffektivt som miljömässigt hållbart.

HERO Solkraft levererar en hållbar och populär energikälla – solkraft och solenergi. Något som passar de lantbrukare som strävar efter att vara miljösmarta, och samtidigt tänka ekonomiskt.

Solceller för lantbruk, Hero Solkraft AB

Referenscase

Här har vi samlat några utvalda referenscase där vi monterat solceller för lantbruk. Vi erbjuder alltid våra kunder en helhetslösning där vi tar dig hela vägen från idé och planering till val av solceller och installation. Har du några frågor så tveka inte att höra av dig till oss! Kontakta oss

Solceller för lantbruk, Hero Solkraft AB
Solceller för lantbruk, Hero Solkraft AB

Bli din egen elproducent - med solkraft

Många med egen gård har optimala förutsättningar för att installera solceller. De stora takytorna är lättarbetade för oss, vilket gör att vi kan hålla installationskostnaderna på en rimlig nivå. Elpriserna varierar mycket och det är svårt att veta hur framtiden kommer se ut. Genom solkraft kan du skydda dig mot en osäker elmarknad genom att bli din egen elproducent. Det skapar förutsättningar för att kunna driva ditt lantbruk under lång tid.

Lantbruk i modern tappning

För lantbrukare som vill bedriva sin verksamhet på ett hållbart sätt är det inte bara elmarknaden som är en utmaning. Djur och grödor ska växa och frodas på ett fint och naturligt vis. Att vara bonde är ett av det äldsta yrken vi har och lantbruken är dessutom en av de äldsta arbetsplatserna. Naturen, en plats att ta hand om.

Med solceller från HERO Solkraft kan du fortsätta bedriva ditt viktiga yrke i en modern tappning där du ser djur och grödor växa hållbart.

Tveka inte att höra av dig så hjälper vi dig att utröna hur du bäst kan utnyttja solenergin för just dina behov.

Välkommen med din förfrågan redan idag!

Solceller för lantbruk, Hero Solkraft AB

Boka kostnadsfritt hembesök

Vi på Hero Solkraft projekterar och installerar solcellssystem och laddningsboxar med er ekonomi i fokus i Västerås & övriga Västmanlands län.

KONTAKT

Fabriksgatan 5
736 36 Kungsör

Mail: info@herosolkraft.se
Telefon: 073-509 25 39

MEDLEMMAR

Vi är stolta medlemmar i Svensk Solenergi.

Rulla till toppen