Solceller i Örebro

Solceller i Örebro & Mälardalen.
Vi levererar & monterar solpaneler utefter dina önskemål och behov i hela Mälardalen som exempelvis Örebro, Västerås, Kungsör, Arboga, Sala, Enköping, Eskilstuna och Köping.

Hero Solkraft i Örebro

Vi på HERO Solkraft hjälper vi dig från början till slut – vi projekterar, monterar och driftsätter din solcellsanläggning.

Som ditt lokala solcellsföretag i Örebro och Mälardalen verkar vi i din närhet och samverkar med andra lokala aktörer – allt för att slutresultatet av din solcellsinstallation ska bli så bra som bara är möjligt. 

Vi är medlemmar i:

Vi växer och kan därför korta ner leveranstiden från offert till påbörjat montage till 8 veckor! Varmt välkommen att höra av dig med din förfrågan! 

073-509 25 39

Boka kostnadsfritt hembesök

  Hero Solkraft

  Vi på HERO Solkraft hjälper vi dig från början till slut – vi projekterar, monterar och driftsätter din solcellsanläggning.

  Som ditt lokala företag verkar vi i din närhet och samverkar med andra lokala aktörer – allt för att slutresultatet av din solcellsinstallation ska bli så bra som bara är möjligt.

  OBS! Just nu har vi ett högt tryck på inkomna förfrågningar. Detta innebär att svarstiden för tillfället är något längre, men vårt mål är att ge återkoppling inom en vecka.

  På grund av det höga trycket kan vi tidigast utföra solcellsinstallationer våren 2023. Vi är tacksamma för att du ser oss som ett alternativ i din omställning till solceller.

  073-509 25 39

  Nyfiken på solceller i Örebro och vill veta mer?

  Vi på Hero Solkraft projekterar och installerar solcellssystem i Örebro & övriga Västmanlands län.

  Solceller för villa i Örebro

  Solceller och solpaneler för villa är mer populärt nu än någonsin tidigare i Örebro. En orsak tros vara den ökade medvetenheten kring klimatfrågan men även att elpriserna bara fortsätter att stiga.

  Solceller för din villa är en bra och långsiktig investering som både värnar om miljön samtidigt som du sänker din driftkostnad och ökar värdet på huset. Något som alla vinner på i längden.

  Solceller, Hero Solkraft AB
  Solceller för fastigheter, Hero Solkraft AB

  Solceller för fastigheter i Örebro

  Solceller för brf & fastigheter i Strängnäs. Oavsett om det gäller en industrifastighet, en bostadsrättsförening eller en offentlig byggnad kan du dra nytta av solens kapacitet att alstra energi. Det är dessutom både ekonomiskt och miljömässigt försvarbart.

  Med solceller på din fastighets tak minskar du företagets driftskostnader samt ökar fastighetens värde.

  Solceller för lantbruk i Örebro

  Solceller för lantbruk är en god och långsiktig investering.
  Involvera solen i din planerade skörd och sänk dina driftskostnader samtidigt som du värnar om miljön och klimatet.

  Med solceller från HERO Solkraft kan du fortsätta bedriva ditt viktiga yrke i en modern tappning där du ser djur och grödor växa hållbart.

  Solceller för lantbruk, Hero Solkraft AB

  Laddbox i Örebro

  Vi hjälper till att installera laddbox i Örebro. Oavsett om det gäller en bostadsrättsförening, industrifastighet, villa eller hus, finns vi här för att hjälpa dig.

  Med en laddbox på fastighetens parkering ökar du bekvämligheten för boende och besökare samt ökar fastighetens värde.

  Solcellsbatteri i Örebro

  Vi installerar solcellsbatterier i Örebro oavsett om det gäller en bostadsrättsförening, industrifastighet eller villa.

  Med våra solcellsbatterier kan du lagra solenergi för senare användning, minska elkostnader och öka fastighetens värde och självförsörjning. Låt oss hjälpa dig att utnyttja solens fulla potential!

  Solceller - lönsamt och miljövänligt

  Solceller och solpaneler är både lönsamt och miljövänligt!
  Att använda solen som energikälla är en såväl effektiv som hållbar lösning, både ekonomiskt och miljömässigt.

  Genom att låta solen alstra den energi du behöver för din elförbrukning bidrar du till att minska användningen av fossila bränslen samtidigt som du kan sälja din överskottsel och låta den bli en del i det gemensamma elnätet.

  Detta är förstås enbart ett par av alla fördelar med att satsa på solenergi. Låt oss berätta mer och låt dig inspireras att utforska vår solkraft samt hur just du kan använda dig av den.

  Solceller, kundcase, västerås
  Solceller på tak, Hero Solkraft, montörer
  Solceller installation och montering

  Hero Solkraft

  Vi på HERO Solkraft installerar och monterar solceller till både företag och privatpersoner i Örebro. Vårt främsta mål är att du som kund ska känna att du gjort en bra investering – samtidigt som du bidrar till ett mer hållbart samhälle.

  Helhetslösningar

  Vi bistår dig hela vägen - från idé och planering till val av solceller, montering och installation!

  Lokala & Nära

  Som ditt lokala företag verkar vi i din närhet och samverkar med andra lokala aktörer – detta gör att vi alltid finns nära till hands och snabbt kan vara på plats.

  Våra solpaneler

  Vi har två kategorier – monokristallin och polykristallin som är bland de vanligaste och passar de flesta tak.

  Personlig service

  HERO Solkraft är din trygga och personliga aktör som finns kvar i din närhet och stöttar dig om frågor dyker upp efter att installationen är på plats. Vår support finns här för dig!

  Laddboxar

  Vi bistår med rätt laddbox för din solcellsanläggning. Olika laddboxar har olika funktioner. Fråga oss!

  Nöjda kunder

  För oss finns inget viktigare än att våra kunder ska känna sig nöjda, både med våra solceller och vår montering. Därför följer vi alltid upp våra projekt för att säkerställa detta.

  0 %
  Sänkta elkostnader
  0 %
  El-produktion till Elnätet
  0 %
  El till Hemmet
  0
  kWh el som du säljer vidare

  Boka kostnadsfritt hembesök

  Vi på Hero Solkraft projekterar och installerar solcellssystem och laddningsboxar med er ekonomi i fokus i Örebro & övriga län runtomkring.

  KONTAKT

  Fabriksgatan 5
  736 36 Kungsör

  Mail: info@herosolkraft.se
  Telefon: 073-509 25 39

  MEDLEMMAR

  Vi är stolta medlemmar i Svensk Solenergi.

  Rulla till toppen